Τρέχοντα βοτανικά φάρμακα που προσφέρονται από CONBA

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

zhejiang conba pharmaceutical co., ltd

zhejiang conba pharmaceutical co., ltd

1
zhejiang conba pharmaceutical co., ltd
CONBA

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CONBA
Αριθμός Υπαλλήλων : 10000~15000
Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000,000-1,500,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1994
Εξαγωγή pc : < 10%

Κίνα zhejiang conba pharmaceutical co., ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η φαρμακευτική Co. Conba Zhejiang, ΕΠΕ (που ιδρύεται το 1969, απαριθμημένος το 2004, κώδικας 600572 αποθεμάτων) είναι θυγατρική και κύρια επιχείρηση μελών εκμετάλλευσης της Co. ΕΠΕ ομάδας Conba. Είναι μια απαριθμημένη φαρμακευτική επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, τη φυτεία & την εξαγωγή χορταριών, την παραγωγή φαρμάκων και τις πωλήσεις. Είναι επιχείρηση ναυαρχίδων στην εγχώρια βοτανική βιομηχανία ιατρικής και επιχείρηση τοπ-δέκα στην εθνική κινεζική βιομηχανία ιατρικής.
Η επιχείρηση, με την έδρα που τίθεται σε Hangzhou, είναι κύρια των γραμμών παραγωγής ιατρικής που προσαρμόζονται σε όλη τη χώρα στις απαιτήσεις της κκπ, έχει τις πολυάριθμες βάσεις φύτευσης οργάνωσης που συμφωνούν με GACP, και έχει καθιερώσει το πρώτης τάξεως εσωτερικό σύγχρονο βοτανικό βιομηχανικό πάρκο ιατρικής που προσαρμόζεται στην κκπ σε Lanxi. Είναι πιστοποιημένο από την κκπ, το CEP, GEP (CCCMHPIE), Kosher, Halal, ISO9001, και ISO14001.
Η επιχείρηση έχει καθιερώσει την πρώτη ειδική γραμμή παραγωγής εξαγωγής για το απόσπασμα φύλλων Ginkgo στην Κίνα που προσαρμόζεται σε CGMP με μια ετήσια παραγωγή 300 τόνων για να παραγάγει τα αποσπάσματα φύλλων Ginkgo υψηλών προτύπων σειράς, και έχει γίνει η μεγαλύτερη βάση ανεφοδιασμού για APIs της προετοιμασίας φύλλων Ginkgo στην Κίνα. Η επιχείρηση εστιάζει στο χωρισμό χορταριών και την εξαγωγή καθώς επίσης και τη σύγχρονες βοτανικές ανάπτυξη και την εφαρμογή ιατρικής. Έχει την οργάνωση διάφορες ειδικές γραμμές παραγωγής εξαγωγής σύμφωνα με το ευρωπαϊκό και αμερικανικό διεθνές πρότυπο της κκπ και αναπτυγμένα βοτανικά προϊόντα νέου τύπου με τις μεθόδους σύγχρονων τεχνολογιών εξαγωγής και χωρισμού.
Στοιχεία επικοινωνίας
zhejiang conba pharmaceutical co., ltd

Φαξ: 86-571-87774356

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς