Τρέχοντα βοτανικά φάρμακα που προσφέρονται από CONBA

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

zhejiang conba pharmaceutical co., ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  zhejiang conba pharmaceutical co., ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0zhejiang conba pharmaceutical co., ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1zhejiang conba pharmaceutical co., ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2zhejiang conba pharmaceutical co., ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3zhejiang conba pharmaceutical co., ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4zhejiang conba pharmaceutical co., ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5zhejiang conba pharmaceutical co., ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6zhejiang conba pharmaceutical co., ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

 • Ε & Α

  1. Σύγχρονη βοτανική ιατρική

  Ο στρατηγικός στόχος της επιχείρησης είναι επιχείρηση ναυαρχίδων και το πρώτο εμπορικό σήμα της σύγχρονης βοτανικής ιατρικής. Η σύγχρονη βοτανική ιατρική είναι επίσης η κύρια κατεύθυνση Ε&Α της επιχείρησης. Με την καθοδήγηση των σύγχρονων επιστημονικών θεωριών, κληρονομεί και μεταφέρει τα πλεονεκτήματα της ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου και, μέσω της βοτανικής έρευνας φύτευσης, της φαρμακευτικής έρευνας, της φαρμακολογικής και τοξικολογικής έρευνας και η κλινική έρευνα, αναπτύσσει τη σύγχρονη βοτανική ιατρική από την ιατρική παραδοσιακού κινέζικου συμφωνώντας με τη διεθνή φαρμακευτική έννοια, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσματικών προετοιμασιών συστατικών, τις αποτελεσματικές προετοιμασίες μερών, τις σύνθετες προετοιμασίες και τις φαρμακευτικές προετοιμασίες, κ.λπ. Τα προϊόντα είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και είναι κύρια της σταθερής διαδικασίας, της ελέγξιμης ποιότητας και της σαφούς επίδρασης, έτσι μπορούν δέχομαι από τη διεθνή επικρατούσα αγορά. Η επιχείρηση εστιάζει στην έρευνα του βοτανικού ιατρικού συστατικού, των αποτελεσματικών μερών και των νέων προετοιμασιών των decumbentis corydalis γύρης, ginkgo, ambigua corydalis, morifolium χρυσάνθεμων και rhizoma, κ.λπ., και προωθεί ενεργά την εγγραφή φαρμάκων των προετοιμασιών ginkgo και των προετοιμασιών Pule'an, κ.λπ., στη διεθνή αγορά.
   
  2. Χαρακτηριστική χημική ιατρική
   
  Η χημική ιατρική περιεχομένου υψηλής τεχνολογίας κατασκευής, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα πυρήνων και βελτιώνει την πρόσθετη αξία προϊόντων. Χρησιμοποιήστε τη chiral τεχνολογία φαρμάκων για να αναπτύξετε ιδιαίτερα τα φάρμακα αποτελεσματικής και χαμηλής τοξικότητας χρησιμοποιήστε τη μικροβιακή τεχνολογία ζύμωσης για να βελτιώσετε τη ικανότητα παραγωγής χρησιμοποιήστε DDS την τεχνολογία για να αναπτύξετε τη συνεχή και ελεγχόμενη απελευθέρωση, την απελευθέρωση προσδιορισμού θέσης και τις στοχοθετημένες προετοιμασίες απελευθέρωσης. Εστίαση στην έρευνα Omeprazole, Alocin και Faropenem, κ.λπ., προϊόντα για να ενισχύσει περαιτέρω την εγγραφή φαρμάκων της ειδικών χημικών ύλης και των προετοιμασιών ιατρικής πρώτης στην Ευρώπη και την Αμερική.
   
  3. Περιθωριακά βιολογικά φάρμακα
   
  Με την εισαγωγή της υπερπόντιας ενημερωμένης βιοτεχνολογίας, προωθήστε την απορρόφηση και τη χρησιμοποίησή του στο σπίτι και με αυτόν τον τρόπο χτίστε μια ακαδημαϊκή πλατφόρμα ανταλλαγής με τα ξένα όργανα υψηλών σημείων για να προωθήσετε την ακαδημαϊκές ανταλλαγή και τη συνεργασία. Η εστίαση στα συνεταιριστικά προγράμματα Ε&Α των θεραπευτικών προγραμμάτων κλινικής δοκιμής εμβολίων καρκίνου συκωτιού οδηγώντας και, με αποτελεσματικά να χρησιμοποιήσει τους εσωτερικούς πόρους περίπτωσης, ώθησης προς τα εμπρός και διευρύνει την ανάπτυξη στον τομέα της βιοτεχνολογίας.
   
Στοιχεία επικοινωνίας
zhejiang conba pharmaceutical co., ltd

Φαξ: 86-571-87774356

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς